Mera om Peru rundreise!
Mera om Cuba rundreise!

En erfaren, reiseoperatør med lidenskap for Peru

Reseperu er et eid peruansk reisebyrå grunnlagt i 2009. Vi spesialiserer oss på reiser i Peru og Sør-Amerika, spesielt for individuelle reisende og små grupper. Vi er klar over den komplette søken etter tilfredsstillelse som en reise kan tilby, så vi streber etter å gi deg det beste. Vi produserer skreddersydde turer og ulike reiseprogrammer som tilbyr fleksibilitet, hvile og moro. I tillegg til å være et reisebyrå, fokuserer vi også på samfunnsansvar, basert på respekt for utdanning, kulturarv, miljøvern og bærekraft generelt. Derfor implementerer vi svensk/norsk nordisk språkundervisning og fremmer lokalt håndverk. For hvert Reseperu-produkt du mottar, vil en prosentandel tjene som et økonomisk bidrag til unge studenter og hjelpefond til håndverkernes initiativ.
  • Lima
Lima stadstur

60 USD / 3 tim

★★★★★ 
  • ica
Paracas - Ica

100 USD / heldagstur

★★★★ 
  • Lima
Pachacamac & Pucusana

70 USD/ heldagstur

★★★★★ 
  • Free Walking tour
Fri stadsrundtur i Lima

0.00 USD/ 3 tim

★★★★ 
  • Cusco
Cusco & Machu Picchu

340 USD/ 4 D-3N

★★★★★ 
  • transfer Lima
transfer flyplass - hotell

från 40 USD 

★★★★
  • callao
Salsa rundtur, Dans & Live Show

80 USD/ 4 tim

★★★★★ 
  •  Lima
Kulinarisk Rundtur i Lima

100 USD /4 tim

★★★★

Bestselgende "Magiske Peru"

12 dager - 11 netter | 1600 uSD

bli med på vår neste tur med avreise 1 - 12 september 2023/  12- 24 april 2024

LIMA-AREQUIPA-CUSCO-PUNO

anmeldelser

reisendes meninger!

Guiden vår Enrique var fantastisk, vi fikk veldig god hjelp med vårt problem med Helseerklæringen før vi dro fra Stockholm. Enrique hadde utrolig kunnskap som guide i Peru, morsomt og interessant å høre på ham. Hjelpsom og veldig omsorgsfull for alle i gruppen. Vi er veldig fornøyd med turen og Reseperu. 

Kerstin Lindqvist
kerstin lindqvist 

En helt fantastisk tur. Alt var godt planlagt. Mange overføringer og hotellbytter, men busser, guider, hoteller og fly fungerte perfekt. Enrique var en utrolig engasjert guide som ønsket alle godt og fikset og hjalp til med alt. Jeg reiste alene for første gang, men følte meg aldri bekymret. Alt var helt perfekt!

Per Ake Sandstrom
Per Åke Sandström

Fantastisk reiseleder! Enrique. Meget godt opplegg med blant annet rask inn- og utsjekking. Dessuten svært rimelig tur, hvor historie og nåtid ble flettet sammen og økte kunnskapen og forståelsen av kulturen.Denne turen anbefales for reisende som ønsker å oppleve landet og liker når det er mye som skjer.

Eva Maria Sundsvall
Eva Marie Sundsvall