Mer om Peru Rundresa!
Mer om Cuba Rundresa!

Vår anledning att finnas till

Reseperu är en privatägd peruansk resebyrå som grundades 2009. Vi specialiserar oss på resor i Peru och Sydamerika, särskild för enskilda resenärer och små grupper. Vi är medvetna om det fullständiga sökandet efter fullständig tillfredsställelse som en resa kan erbjuda, så vi strävar efter att ge dig det bästa. Vi producerar skräddarsydda resor och olika reseprogram som erbjuder flexibilitet, vila och nöje. Utöver att vara en reserbyrå fokuserar vi också på socialt ansvar, baserat på respekt för utbildning, kulturarv, miljövård och hållbarhet i allmänhet. Därför implementerar vi svenska/norska nordiska språklektioner och främjar lokalt hantverk. För varje Reseperu-produkt som säljs ges en procentandel bort som då fungerar som ekonomisk bidrag till unga studenter och hjälpfond för hantverkarnas initiativ.
  • Lima
Lima stadstur

60 USD / 3 tim

★★★★★ 
  • ica
Paracas - Ica

100 USD / heldagstur

★★★★ 
  • Lima
Pachacamac & Pucusana

70 USD/ heldagstur

★★★★★ 
  • Free Walking tour
Fri stadsrundtur i Lima

0.00 USD/ 3 tim

★★★★ 
  • Cusco
Cusco & Machu Picchu

340 USD/ 4 D-3N

★★★★★ 
  • transfer Lima
transfer flygplats - hotel

från 40 USD 

★★★★
  • callao
Salsa rundtur, Dans & Live Show

80 USD/ 4 tim

★★★★★ 
  •  Lima
Kulinarisk Rundtur i Lima

100 USD /4 tim

★★★★

Bästa Säljande "Magiska Peru"

12 dagar - 11 nätter | 1600 uSD

följ med oss till vår nästa avresa 1 - 12  september / 12-24 april 2024.

LIMA-AREQUIPA-CUSCO-PUNO

omdömen

 resenärernas åsikter!

Vår guide Enrique var fantastisk, vi fick en väldig god hjälp med vårt problem med Hälsodeklaration innan vi kommit iväg från Stockholm. Enrique hade en otrolig kunskap som guide i Peru, roligt och intressant att lyssna på honom. Hjälpsam och väldigt omtänksam till alla i gruppen. Vi är mycket nöjda med resan och Reseperu. 

Kerstin Lindqvist
kerstin lindqvist 

En helt fantastisk resa. Allt var väl planerat. Många förflyttningar och hotellbyten men bussar, guider, hotell o flyg fungerade perfekt. Enrique var en otroligt engagerad guide som ville alla väl och fixade o hjälpte till med allt. Jag reste ensam för första gången men kände mig aldrig orolig. Allt var helt perfekt!

Per Ake Sandstrom
Per Åke Sandström

Fantastisk reseledare! Enrique. Mycket bra upplägg med bland annat snabba in o utcheckningar. Dessutom, mycket prisvärd resa, där historia och nutid flätades samman samt ökade kunskapen och förståelsen för kulturen.Denna resa rekommenderas till resenärer som vill uppleva landet och gillar när det händer mycket.
Eva Maria Sundsvall
Eva Marie Sundsvall